NIEUWS

 


DE OPEN BERAADSGROEP


Het Cliënten Beraad Almere (CBA) organiseert op donderdag 17 mei 2018 een Open Beraadsgroep. Tijdens deze Beraadsgroep is het woord aan de bezoekers van de Beraadsgroep. De deelnemers bepalen wat er besproken wordt.


Beraadsgroep

Het CBA organiseert maandelijks een Beraadsgroep. Normaal gesproken staat een onderwerp centraal. Die onderwerpen hebben altijd betrekking op de dagelijkse werkelijkheid van Almeerders met een smalle beurs. Na het thema komen de deelnemers aan het woord tijdens het rondje ‘Klachten, wensen en verlangens’.


Open Beraadsgroep

Tijdens de Open Beraadsgroep is het woord helemaal aan de achterban van het CBA: Almeerders met een laag inkomen die te maken hebben met het wijkteam, Sociale Zaken of UWV, Plangroep of een re-integratietraject, een te hoge huur, WoningNet of een gebrek in de woning. Tijdens deze Beraadsgroep is het woord aan de Almeerders met een smalle beurs en staat centraal waar zij het over willen hebben.


Vakbondshuis

De Beraadsgroep begint om 13.30 uur. De deelnemers zijn welkom in het Vakbondshuis aan het Saffraanplein in de Kruidenwijk van Almere. Het CBA vergoedt elke deelnemer vier euro voor gemaakte onkosten en zorgt voor een kop koffie of thee.